L’Alginet no pot sumar davant del líder

Compartir:

Jornada 29.- UD CASTELLONENSE 2 vs UD ALGINET 0

Crònica de Jose M. Ramón, fotografies d’Alfonso Saldaña

La visita al Castellonense es presentava com un partit difícil per a l’equip de Carlos Romeu, i així es va confirmar des de l’inici del partit, ja que els locals deixaren ben clar que volien dominar i guanyar el partit.

Els primers minuts ja van ser un suplici per a l’equip blavet, que no podia superar la forta pressió de l’equip blanquinegre, i gràcies a esta pressió, els de Castelló començaren a tindre ocasions pràcticament des del primer minut, i després de fallar la primera, encertaven amb la segona ocasió per inaugurar el marcador. Havien transcorregut 4 minuts i el partit ja pintava malament per als nostres jugadors.

Amb el gol local, l’Alginet tractava de mantenir la possessió i tranquil·litzar el joc, però es veia incapaç de fer 3 passades seguides davant la pressió local, que no va baixar després d’avançar-se al marcador. Així que les coses sols podien empitjorar, i ho van fer als 20 minuts amb un nou gol local.

Amb un avantatge de dos gols, el Castellonense es va dedicar a mantenir el baló i no cometre errades, i l’Alginet tractava de tancar files per evitar una golejada abans del descans.

A la represa no van canviar les coses, i mentre el Castellonense jugava amb la tranquil·litat del marcador i fins i tot va tindre més ocasions per ampliar-lo, l’Alginet no va ser capaç de crear gens de perill a l’àrea local.

El partit no té més història, el Castellonense demostrà per que és el líder i màxim favorit, i l’Alginet està lluny de l’equip de Javi Pons, i s’haurà de conformar amb acabar la temporada de la millor manera possible i millorar de cara a la propera.

Amb esta derrota, l’equip de l’Ermita se situa 7é amb 43 punts i jugarà el proper dimecres a les 8 de la vesprada davant del Gandia, partit suspés la setmana passada per la pluja. El proper cap de setmana, visitarà Alginet el Monte-Sión. Amb estos dos partits assequibles, els blavets tenen una bona oportunitat de sumar 6 punts que millore la classificació i deixe un bon regust entre la parròquia alginetina.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Micó, Aguado, Edgar, Ferran, Guille, Tali, Caseta, Marí, Jose Osca i Chicle. I també han participat Koeman, Ferraro, Diego i Burchés.

Per la seua part, l’Alginet B va empatar 1 a 1 amb el Benifaió i continua la seua lluita particular amb el Massanassa per evitar el descens.