L’Alginet reviu per Tots Sants

Compartir:

Jornada 10.- CD LLOSA 0 vs UD ALGINET 1 . text Jose M. Ramón, fotografies Alfonso Saldaña.

L’Alginet va aconseguir el passat divendres, vespra de Tots Sants, una important victòria davant del CD Llosa. Amb esta victòria, l’equip blavet demostra que està viu en la competició i que té ganes de lluitar per reconduir la difícil situació de l’entitat.

El partit començava carregat de tensió per la complicada situació dels locals, enfonsats en la classificació, i la necessitat de punts dels visitants, que volen canviar una dinàmica negativa.

Amb estos condicionants, el partit va transcórrer sense ocasions clares en la seua primera part, amb un equip local que volia, però no podia, i un Alginet que esperava la seua ocasió sense perdre un bon posicionament al camp, conscient de la seua falta de gol.

Així que la primera part va ser avorrida per als espectadors d’El Sequiol, i també per als dos porters, que no tingueren massa feina.

La segona part sí que va estar completament dominada per l’equip de Carlos Romeu, conscients de la seua superioritat futbolística. En esta segona part, les aproximacions dels locals aplegaven gràcies a balonades llargues buscant l’esquena de la defensa blaveta, mentre que l’Alginet buscava el gol amb llançaments des de lluny, destacant dos ocasions, de Caseta i de Ferran, però el baló no va trobar la porteria.

Quan el partit aplegava als minuts del nerviosisme, quan els equips comencen a pensar que val més 1 punt que perdre el partit, aplegava el gol blavet gràcies a una rematada des de fora de l’àrea de Kevin, que esta vegada sí, trobava la xarxa local. El rellotge marcava el minut 77 i l’Alginet havia de conservar l’avantatge com si fos un tresor.

Les acaballes del partit van ser un monòleg local, amb atacs a la desesperada que no van inquietar massa als defenses blavets.

A la fi, tres punts més que van a la casella de l’Alginet, que ja suma 12 punts i se situa a la zona tranquil·la de la classificació. La propera setmana visita l’Ermita el Xàbia, una prova de foc per als alginetins que hauran de solucionar els problemes de gol que pateixen.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Osca, Ferran, Felip, Juanvi, Ferraro, Kevin, Veses, Chicle i Joan. També han participat Caseta, Marí, Duran i Vargas.