L’Alginetina Yazmina Bonet Miss Curvys International Valencia 2020

Compartir:

Fa 5 anys va nàixer Miss Curvys international per fer visible la dona amb curves. Yazmina Bonet va conéixer aquest món arran de començar a portar roba curvy a la tenda Drathais que gestiona al costat de Belen Bosch.

La Veu d’Alginet ha conversat amb aquesta alginetina per conéixer com va entrar en aquest món i que significa ser Miss Curvys International Valencia.

Yazmina, com conegueres aquest món? La veritat es que va ser casualitat, a la tenda que tenim al poble, a part de portar llenceria i roba de bany i de carrer, ara hem inclòs una secció de talles grans per a les nostres clientes curvis. Açò va fer que em conegueren des de l’associació i es fixaren en mi. Tant es van fixar que vaig ser la guanyadora d’aquest any.

A València no hi ha delegació, on et coronaran? La idea era traslladar-me a Alacant per a la gala de coronació però ara, amb la situació actual tot està en l’aire. El certamen Nacional està previst que es porte a terme en Granada cap a novembre on estaré molt orgullosa de representar a València.