L’empresa alginetina Baixens dóna 7.336 euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Compartir:

La lluita contra el càncer és una de les causes solidàries amb les quals Baixens ha decidit bolcar els seus esforços solidaris. L’empresa va decidir destinar l’any passat un euro per cada pot de 15 litres venuts d’algunes de les seues pintures ecològiques.

Gràcies a aquest esforç s’ha pogut realitzar una donació de 7.336 euros, uns fons que es destinarà a la investigació sobre la malaltia, l’ajuda a pacients i altres actuacions que duu a terme l’AECC.

La responsable de comunicació, Isolina Espinosa era l’encarregada de donar el recaptat amb la venda de la pintura ecològica a la presidenta de l’Associació de Lluita Contra el Càncer d’Alginet, Sefa Bosch.

“La relació de Baixens amb l’AECC va començar a forjar-se gràcies a la col·laboració establida amb la Junta Local d’Alginet, amb la presidenta de la qual, Sefa Bosch, va emprendre diverses accions en 2019 i 2020 que, a causa de l’actual situació derivada de la COVID’19, han hagut de ser posposades, però que seran represes quan la situació ho permeta”, comentava la responsable de Comuniciacio, Isolina Espinosa.

L’empresa té com a objectiu aquest 2021 continua continuar amb aquesta mateixa línia de treball solidaria. Per aquest motiu, Baixens ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’AECC i, a més a més,  ha sumat una nova pintura ecològica al projecte.

Una línea de treball solidària que Baixens va emprendre ja fa cinc anys en resposta i agraïment a tot allò que la societat ha aportat a l’empresa des que fóra fundada, en 1969.

D’aquesta manera, ha aconseguit formalitzar el que, d’alguna manera, el seu equip directiu portava fent a títol personal des de fa molts anys: col·laborar amb diferents causes solidàries.

Aquesta empresa familiar  i amb més de 50 anys de sòlida trajectòria en el sector de la química aplicada a la construcció, ha aconseguit posicionar-se com una de les empreses capdavanteres en el mercat dels arrebossats, productes antihumitat, impermeabilitzants i pintures decoratives.