L’equip de futbol benjamí-aleví A femení es proclama campió de lliga

Compartir:

A falta d’un últim partit que se celebrarà al camp de l’Ermita, les jugadores del Benjamí-Aleví A femení es van proclamar campiones de lliga en el penúltim encontre celebrat a Ontinyent on les alginetines van guanyar per 1 a 2.

Una victòria que va permetre, a les jugadores del Barri ser les millors de la lliga i tindre a la jugadora Abril com a màxima golejadora i la portera menys golejada, Ana Mangas.

En paraules del seu entrenador “La veritat que ha sigut un any inoblidable, molt intens, però molt divertit. He gaudit moltíssim, independentment del resultat. Tant en el tema esportiu com personal. La gent em pregunta, si són diferents que els xics, si són més bones i sempre els conteste el mateix: són iguals, de l’edat que tenen, es comporten igual els xiquets i xiquetes en eixa edat. L’única diferència que veig és que les xiquetes són més d’anar totes juntes, fan més equip, van totes a una, elles sempre busquen el benefici col·lectiu, per davant de tot”.

“De l’equip puc dir que és un equip molt treballador, amb molta tècnica i molt de futbol. Són molt aplicades i ho pillen tot molt ràpid”

Barri comentava que “estic molt orgullós de cada una d’elles. Ha sigut una lliga molt treballada i disputada. En tota la temporada no han perdut cap de partit. Respecte a la lliga, en primer lloc, cal fer un reconeixement al gran treball que han fet, ja que són xiquetes que han hagut de jugar soles en equips de xiquets perquè no hi havia equip per a elles. Ara ja tenim 2 equips de futbol 8 i 2 equips de futbol 11. Sabem que al futbol femení, encara li’n queda molt, i que hem aconseguit molt, però encara és una part molt xicoteta, per aconseguir que el futbol femení tinga ell lloc que li correspon.
Aquesta temporada volem que servisca per a motivar a altres xiquetes apuntar-s, no per haver guanyat sinó, perquè ens veuen cada entrene donant tot, i cada partit deixant-se la pell.
En octubre haguérem de fer un altre equip de F8 perquè s’havien apuntat 11 xiquetes més.
I eixa és la nostra victòria, la nostra lliga guanyada, la que hem aconseguit que s’hagen apuntat més xiquetes i fer més gran si cal, el futbol femení del poble”
, comentava l’entrenador.