L’equip femení Infantil-Cadet campiones de lliga

Compartir:

L’equip femení Infantil Cadet de la UD Alginet s’ha proclamat campió de lliga.
Les 18 jugadores de l’equip blavet que van des dels 11 fins als 16 anys han estat dirigides per les entrenadores Iris Verdeguer i Amparo Tatay amb el suport del delegat Hilario Verdeguer.

En paraules de l’entrenadora Iris “proclamar-se campiones de lliga suposa un reconeixement del treball fet durant les 4 temporades al capdavant dels equips de futbol femení”.

“Aquesta promoció, que ara mateix són infantil-cadet va ser la que va començar en 2018 sent benjamí-aleví. Elles, són els fonaments sòlids per fer l’estructura de futbol femení al nostre poble”.

“Aquest triomf ha suposat recórrer un camí llarg i dur on hem aprés de cada partit per millorar el següent i on no ens hem conformat mai, sempre hem buscat la superació. Superació no en l’àmbit de gols, sinó d’adaptar-se a les circumstàncies de joc i de dominar els temps del Partit. D’explotar els nostres punts forts i de reduir aquells que no ho són tant i d’acceptar qualsevol posició al camp en un moment donat pel bé de l’equip. En definitiva, ser totes una. Doncs, també tenim jugadores que és el primer any que juguen i trobar l’equilibri en el grup és una tasca de treball diària”, explicava Verdeguer.

“Per a mi un grup cohesionat és la clau, junt amb la part emocional, motivacional. Al final si una està a gust i forma part del grup no li importa fer sacrificis. El treball ha sigut conjunt, hi havia un objectiu comú per al qual totes havien de donar el màxim i se l’havien de creure fins al final.
Ara, ens queda una Copa que ha plantejat federació entre grups a la qual arribem amb eufòria i de segur gaudirem del grup que tenim per intentar continuar amb la dinàmica.”