Les obres d’urbanització de Los Lagos parades per un recurs de 10 veïns

Compartir:

El dimarts 22 d’agost, a través del canal oficial de Telegram de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Elia Ferrer, gravava un comunicat per a explicar a tots i totes les veïnes de Los Lagos la situació actual de la urbanització.

Tal com explicava l’alcaldessa “el gener del 2023, a través d’un acord plenari es va aprovar el PAI que ens donava pas a poder iniciar les obres. Les actuacions al Vaporet, que permetran la connexió de tota la urbanització, ja són una realitat. Aquest fet suposa l’inici del conjunt de les obres que dotaran a Los Lagos de la tan necessària xarxa de clavegueram i en allò, el compliment de la ja coneguda sentència judicial».

En acabar l’estiu s’anava a continuar amb la tramitació per tal de licitar la totalitat de les obres restants que tindran una durada estimada de 5 anys. Arribat a aquest punt, l’Ajuntament ha rebut un recurs contenciós contra l’aprovació del plenari del PAI que es va fer el gener del 2023. Un recurs que ha estat interposat per 10 veïns i veïnes de la Urbanització.

Davant aquest recurs Ferrer comentava que “açò no sabem si ens suposa la paralització indefinida de les obres o no. El que està fent l’ajuntament en aquest moment és a través dels serveis jurídics esbrinar si aquest contenciós ens paralitza o no les obres perquè si no ens les paralitza, l’Ajuntament té voluntat de continuar fent-les perquè sabem que és una necessitat i és un dret que tenen tots els veïns i veïnes de Los Lagos.

Ferrer es va reunir amb els portaveus dels diferents partits per explicar-los de primera mà la situació actual i el que està realitzant l’ajuntament davant aquesta situació.

L’alcaldessa demanava tranquil·litat perquè » l’ajuntament està ficant tots els seus recursos per poder dur endavant aquest tram que és molt important per poder continuar i no sols aquest tram sinó poder acabar la urbanització de Los Lagos”