L’escola de Famílies programa un curs per a previndre conflictes

Compartir:

Amb el suport de la Regidoria d’Educació. l’Agrupació de les AMPA d’Alginet ha programat, diferents sessions amb diferents ponents per tal d’impartir un curs anomenat Model Dialògic de Prevenció de Conflictes. Aquest curs consta de 5 sessions que s’impartiran a la Casa de la Cultura dins el programa “Escola de Famílies”.

L’Escola de Famílies d’Alginet va nàixer al 2018 amb la voluntat d’unir forces i esforços per a compartir formacions i coneixements, no només amb totes les famílies del poble sinó amb totes les comunitats educatives i la resta del poble com a Projecte de Poble. Per aquest motiu hem comptat des del primer moment amb el suport de la regidoria d’Educació. D’aquesta manera les AMPA de tots els centres educatius ens unim a través de l’Agrupació de les AMPA per a poder treballar no només amb l’Escola de Famílies sinó també amb altres accions conjuntes que ens puguen ajudar a tindre una vida millor en el nostre entorn més immediat. Accions solidàries, de millores educatives i de ben estar per als nostres fills i filles entre altres accions. (Escola de Famílies)

Demà dimarts, a les 18.30 hores, Sara Carbonell serà l’encarregada d’explicar les bases teòriques i científiques de la socialització preventiva de la Violència de Gènere, comentant l’origen dels conflictes, les bases teòriques de Radical Love, les  recomanacions internacionals, el feminisme dialògic o les noves masculinitats.

Les sessions són gratuïtes i a més compten en monitors per tal que les famílies puguen deixar als menuts i així poder assistir.

La resta de sessions seran el 6 de novembre, amb Jordi Bosch que parlarà del model dialògic de convivència; el 19 de novembre amb José Luís Chófer que conversarà de com millorar la convivència; el 28 de novembre, Josep Maria Canal realitzarà un taller dialògic sobre socialització preventiva i el 2 de desembre, Laura Natividad, tancara aquest curs amb la xarrada tertúlia pedagògica.