L’Infantil B es proclama campió de lliga

Compartir:

A les 9 del matí del diumenge 21 de maig l’infantil B disputava un partit molt important per als d’Alginet. Necessitaven sumar almenys 1 punt per a proclamar-se campions de lliga.

Els de Tonet i Curro no fallaren guanyaren al Ciutat d’Alzira per 2 a 0.

Un dels seus entrenadors, Tonet comentava que “és un equip que portem treballant des de l’any passat. Els agafarem en primera regional sent la majoria jugadors locals i enguany en la mateixa categoria, el 8 d’agost quan començarem a entrenar ens ficarem com a objectiu intentar guanyar la lliga, ja que és un equip que treballa molt bé, no falla a un entrene, no falla a un partit, ploga, faça fred, sempre tenen l’esperit de jugar.
Són uns jugadors molt bons i això al final fa que com a entrenador vages amb més ganes i més il·lusió.
Per la nostra part i ple club és molt important aquest títol perquè gràcies a tot hem aconseguit portar a Alginet al més alt. Ha estat una lliga complicada, ja que hi han hagut partits difícils, però al final els nostres jugadors com més difícil més treien el seu potencial.
Donar les gràcies al club i als directors per confiar en nosaltres i a Alejandro Paredes que ha pujat amb nosaltres i és de l’Infantil C i a Pau de l’infantil D que també ha ajudat a fer que aquest títol siga nostre”
comentava l’entrenador.

L’Infantil B ha quedat primer a tres punts del segon i dels 12 grups de primera regional són l’equip menys golejat i han marcat 115 gols.