L’orquestra de la SAMA oferirà el seu primer concert post confinament

Compartir:

El divendres 24 de juliol a les 8 de la vesprada, els músics de l’Orquestra de la Societat Artística Musical d’Alginet tornaran a fer sonar els seus instruments després de 3 mesos de confinament.
Amb un aforament limitat de 150 persones de públic i amb les mesures de seguretat establertes, el Teatre Modern acollirà aquest concert “de pel·lícula”.

L’entrada serà lliure però caldrà adquirir-la al llarg de la setmana a la Casa de la Música de 5 a 7 de la vesprada.

Els assistents podran gaudir d’un repertori format per bandes sonores de reconegudes pel·lícules com Aladín, Juego de Tronos, Titànic, El Rey León, Memòries d’Àfrica o d’altres.
A més, hi haurà una projecció de vídeo per acompanyar la música en directe.

“L’orquestra SAMA ha preparat aquest concert a contra temps, ja que, degut a la COVID 19, reprengueren els seus assajos al mes de juliol, però no menys important, cal dir que, durant el confinament, els membres de l’orquestra han treballat de valent en altres projectes audiovisuals i han realitzat les classes telemàticament amb una peculiar normalitat. A causa de la naturalesa de l’agrupació que és de corda, els assajos s’han dut a terme amb la seguretat de dur la mascareta i amb desinfecció prèvia i posterior de cadires i faristols. L’orquestra SAMA ha preparat amb molta estima aquest concert per al poble d’Alginet i com a regal cultural després dels durs moments passats sota la direcció de la mestra i directora Olga Clarí”, explicaven des de la societat.