Los Lagos continua apareixent amb brutícia i porqueria

Compartir:

Pareix que alguns veïns i veïnes de la Urbanització de Los Lagos, continuen fent poc o gens de cas a les contínues advertències per part de la regidoria de Serveis Municipals.

Malgrat l’esforç portat a terme pels operaris que contínuament repleguen la poda, trastos i el fem, pareix que alguns veïns no pensen en la resta.

Veïns que es limiten a deixar al costat dels contenidors brutícia, trastos, poda, de manera incontrolada i deixant un panorama desolador.

Una situació que han de patir la resta de veïns que tenen prop aquests contenidors i han d’aguantar la mala olor i la merda depositada al voltant per altres veïns incívics i que provoca problemes de salubritat i mala imatge.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals es recorda que el servei de poda està actiu. Perquè l’arrepleguen han de telefonar al 963 679 166, indicar número de vivenda i deixar la poda davant de cada casa el dia que els indiquen els operaris. La poda ha d’estar en borses o lligada en garbes d’1 metre.
La recollida de trastos també s’ha de fer igual, telefonant al 963 679 166, indicar número de vivenda i deixar els i trastos davant de cada casa el dia que els indiquen els operaris.
A més a més, Alginet disposa d’un Ecoparc on els veïns i veïnes poden anar a tirar els seus trastos.
Des de la Regidoria de Serveis Municipals es recorda que tirar el fem on no toca pot tenir multes de 600 €.