Lourdes Bonet guanya el premi del sorteig d’Unicdiamond

Compartir:

Unicdiamond continua regalant somriures i prepara un altre sorteig

Al llarg del mes de maig, la Joieria Unicdiamond ubicada al carrer Empedrat núm. 8 d’Alginet, ha dut a terme un sorteig al seu Facebook@unicdiamondjoyas en què el premi era un preciós colgant de disseny modern amb línies elegants.
El dijous 23 de maig es va realitzar el sorteig i la sort va voler que fora una veïna d’Alginet l’afortunada d’aconseguir aquesta joia. Lourdes Bonet va agrair al gerent de Unicdiamond, José Torres, el premi rebut.
“Sempre participe en diversos sorteig que es realitzen a les xarxes socials però és la primera vegada que soc l’afortunada”, explicava Bonet.

A més des d’Unicdiamond es vol ajudar als futurs nuvis a fer que eixe dia tan especial siga inoblidable. Per aquest motiu tots aquells que vinguen a la nostra boutique tindran un descompte de 100€ al comprar les aliances exclusives Ele Ka, que combinen bellesa, exclusivitat i personalitat.

NOU SORTEIG EN @unicdiamondjoyas: ARRACADES DE PLATA

La boutique llança un nou sorteig. Per a participar cal fer-se seguidor de la pàgina del Facebook @unicdiamondjoyas, donar un m’agrada a la publicació de la promoció i compartir-la. El sorteig es farà el dimarts 25 de juny.

Sorteig d’aquestes arracades de plata