Més d’1.800.000 € per a Alginet del Pla Obert d’inversions

Compartir:

La Diputació de València i en concret la vicepresidenta primera, Natàlia Enguix ha comunicat a l’alcaldessa d’Alginet la quantitat que correspon al municipi del nou Pla Obert d’Inversions 2024-2027.

En total 1.857.106,00 € que, des de l’Ajuntament es gestionarà, tal com comentava Elia Ferrer, alcaldessa del municipi, «per tal de dur endavant el projecte de poble que volem».

Com a novetat, la Diputació ha distribuït les partides per als 4 anys i no per a 2 com es feia abans. «Una reivindicació sol·licitada per alcaldes i alcaldesses per poder evitar així tanta burocràcia que rellenteix els projectes», comentava Ferrer.

Alginet ha rebut, aquesta vegada, més diners que en plans passats i que, tal com va explicar en el seu dia l’alcaldessa al ple municipal «amb els diners de Diputació podrem realitzar les inversions en infraestructures que no estan contemplades al pressupost municipal, ja que comptàvem amb aquests diners per realitzar el projecte de poble que volem i dotar al nostre municipi d’allò que necessita en temes com joventut, tercera edat i d’altres projectes que en els que ja s’està treballant».