Més de 260 esportistes a la BTT Alginet 2020

Compartir:

Un any més, la Penya ciclista el Castell d’Alginet ha organitzat la BTT del Caqui Alginet 2020. Una marxa que s’engloba dins el Circuit BTT de la Ribera i on participen les categories de cadet, júnior, sub23, elit, m30, m40, m50, veterà, fèmina elit, fèmina m30, fèmina m40 i local.

La VII Marxa començà el diumenge 23 de febrer a les 9 del matí des del parc de Caramanxel.

El 262 corredors havien de fer un recorregut de 35 quilòmetres per la muntanya. dels quals han aplegat a meta 233. Els participants, segons comentava el president de la Penya el Castell, Vicent Roig “la qualifiquen d’una marxa d’intensa; divertida però exigent. Tenim un terreny prou tècnic, no apte per a tot el món”.
La marxa l’ha guanyat Héctor Molla en la categoria de xics i Gloria Medina en xiques, també s’han emportat el pernil de la meta volant i són també ells els líders actuals del Circuit BTT de La Ribera.

En l’àmbit local cal destacar el resultat de 3a veterana d’Eva Torrent, el segon lloc en M50 Isidro Petit i la participació com a més veterana de la prova de Tere Peris.

Roig comentava que “en general, i llevant de les habituals incidències com punxades, bacs … hi ha hagut mòlt bon ambient, l’oratge ha acompanyat, les sendes estaven espectaculars i la gent s’ho ha passat molt bé. A més cal recordar que les classificacions són només una mida de superació personal, ja que es tracta d’una “marxa” i no d’una competició oficial”.

Imatges del Club de Fotografia d’Alginet i La Veu d’Alginet