Més de 3.000 € en destrosses de contenidors

Compartir:

Tot el món sap que els contenidors de color verd són per a fem orgànic. Un aprenentatge que pareix ser, alguns veïns no coneixen o no volen fer cas. El poc civisme d’alguns ha provocat, una vegada més, copioses destrosses en els contenidors.

Hi ha gent que als contenidors verds tira restes de poda, restes d’obra o qualsevol cosa no orgànica que provoca que, en arribar el camió del fem i enganxar el contenidor, l’excés de pes volteja el mateix trencant-lo i ficant en perill a l’operari i el sistema del camió.

En tan sols 5 dies ja s’ha fet malbé 12 contenidors entre barriades del poble i d’Urbanització de Los Lagos.

Uns contenidors que ens costaran de substituir a tots els veïns i veïnes d’Alginet més de 3.000 euros que es podrien destinar a altres menesters ara més importants i que pel poc civisme d’alguns veïns no es podrà fer, explicava Miguel Àngel Garrido, regidor de Serveis Municipals.

“A més d’aquesta situació indignant cal sumar la brutícia que hi ha al costat dels contenidors per culpa de veïns que deixen les borses de fem i altres coses al costat dels contenidors i que en alguns punts cal enviar pala i tractor per a netejar-lo”, comentava Garrido.

El regidor feia una crida a la col·laboració ciutadana per tal d’actuar de manera cívica i pensant en el benestar de tots i totes. “A tots ens agrada tenir el nostre poble net i arribar als contenidors i que estiguen com cal, per això demane a la gent que si veu a algun veí tirar coses que no s’han de tirar al contenidor o deixar-ho fora dels contenidors, que ho comunique a l’Ajuntament per tal de prendre les mesures oportunes. Si tots col·laborem podrem gaudir d’un poble net i saludable”, explicava Garrido.