Més de 400 euros solidaris per al Centre de dia

Compartir:

El passat 14 d’abril es va projectar al Teatre Modern la producció valenciana dirigida i interpretada per Carles Alberola, d’Albena Produccions, «M’esperaràs?» .

Una iniciativa de l’Associació Cultural Algoleja amb una doble finalitat: gaudir d’una de les pel·lícules de més èxit en el panorama actual, i poder recaptar fons per a Unitat de Respir Benvinguts Alginet.

“Des d’Albena Produccions, en saber que era per a una finalitat solidària no van dubtar en ficar el seu granet d’arena per col·laborar. Gran ha sigut també la col·laboració del regidor de cultura Vicent Gaya que ens va facilitar tot el que necessitàvem per poder dur-ho a terme”, comentava Jose Luis Arcos, president d’Algoleja.

Hui dimarts, 14 de maig, Toni Benavent, d’Albena Produccions i Jose Luis Arcos, d’Algoleja, s’han apropat al centre de dia per fer entrega al president Luis Miguel Guillen Hervàs de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alginet Respir i als treballadors del centre, els més de 400 euros recaptats en la projecció de la pel·lícula.