Més de 500 participants en la Volta a Peu d’Alginet

Compartir:

Un any més, el Club d’Atletisme d’Alginet va organitzar la tradicional Volta a Peu. A les cinc i mitja de la vesprada del dissabte 10 de setembre, a la plaça del País Valencià començaven les curses dels atletes més joves. Els prebenjamins eren els primers a travessar la línia de meta seguida per les curses de les categories de benjamins, alevins, infantils i cadets.

Tots els participants van rebre una medalla i un gelat en agraïment a la seua participació

A les 7 de la vesprada, era moment de gaudir de l’absoluta. Abans de començar es va guardar un minut de silenci en record a dos corredors, Miguel Angel Ramos i André Soler.

Tot seguit, més de 350 corredors i corredores començaven la prova de 8.000 metres i que va finalitzar en menys d’una hora.

El primer a travessar la meta va ser l’atleta Hassane Ahouchar, del club Alejandro Sanz La Rabosa i en dones la corredora Zahira Alegre, del club Atletisme Utiel.

La prova va finalitzar amb l’entrega de trofeus per part de l’Ajuntament, Caixa Rural i CEA.