Miguel Àngel Lozano deixa la presidència de la CB Alginet després de 8 anys

Compartir:

Imatge: Alfonso Saldaña

Després de 9 anys formant part de la junta directiva del CB Alginet, 8 d’ells com a president, Miguel Ángel Lozano ha deixat la presidència amb l’objectiu, tal com ell comentava “de deixar pas a noves persones, a nous projectes, a noves idees”.

En un comunicat emés des del club Lozano feia uns agraïments molt especials “vull agrair el treball i la implicació de l’equip format per la junta directiva i el secretari. Cal agrair el suport de l’ajuntament d’Alginet, en especial de l’alcalde Jose Vicente Alemany, i dels patrocinadors, especialment Safir Fruits, sense els que no hauria sigut possible portar este projecte fins on ha aplegat. I també agrair a la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i al seu president Salvador Fabregat la seua implicació i assessorament indispensable per a introduir el club en el món del bàsquet professional”.

Miguel Àngel dedicava unes línies molt emotives a l’afició i els jugadors “cal agrair l’alé incansable de l’afició, de tot un poble, fins i tot de tota una comarca, que s’ha bolcat en el suport a l’equip. No vull oblidar-me de tots i cadascun dels jugadors i entrenadors del club, ells són l’objectiu de tot el treball; és per ells i per a ells que tot açò té sentit. Tampoc dels pares i tutors, que tantes hores i quilòmetres inverteixen en els seus fills i, per extensió, en el club”.

Lozano finalitzava el seu escrit amb una menció especial per als jugadors i el cos tècnic de les plantilles dels primers equips formats en la seua gran majoria per jugadors de la pedrera, “en especial, voldria destacar la figura de Jose Canales, entrenador del primer equip i director esportiu, que ha marcat amb les seues idees la filosofia de joc d’aquest club. Aquest grup humà ha aconseguit, amb quatre ascensos entre els dos equips, portar el club a les cotes més altes en l’àmbit esportiu de la seua història, deixant-nos com al 4t club en importància de tota la Comunitat Valenciana per darrere dels que representen a les 3 capitals de cadascuna de les províncies i passejant amb orgull el nom d’Alginet per tota Espanya”.

Lozano remarcava la seua passió pel bàsquet “el que tinc clar, com a alginetí i com a un aficionat més que soc, és que si m’he de quedar amb una sola cosa em quede amb la passió pel bàsquet que ha arrelat en el nostre poble, els fruits de la qual garanteixen un brillant futur per a aquest club”.

L’expresident s’acomiadava desitjant la millor de les sorts al futur president Juan Bautista Pelufo i a la nova directiva, ja que, en les seues paraules “el club es queda en les millors mans possibles”.