Miriam Rua, quinta al Campionat d’Espanya de Bikini Fitness

Compartir:

El diumenge 1 de novembre a la ciutat d’ Elx es va celebrar el Campionat d’ Espanya NPC Amix Classic, on l’ esportista local alginetina Miriam Rua Quijal ha competit en la modalitat Bikini fitness, amb l categoria True beginners i en la Woman’s bikini.

La categoria nova true beginners està enfocada per competidores que mai han competit en un nacional Europeu ni altre campionat de categoria profesional. En aquesta categoria, l’alginetina Miriam s’ ha classificat dins de la primera elecció del jurat on 14 xiques optaven al títol , per finalitzar dins del «top six» (les sis millors atletes).

En la categoria woman’s bikini, Rua ha quedat quinta d’ Espanya. Novament, el seu preparador Gustavo Peris de Guadassuar, ha estat darrere d’ ella amb la nova preparació i entrenament personalitzat ja que, fa un temps va competir a la Copa València i el nou campionat requeria traure un punt superior a l’ anterior al ser un campionat Nacional. Amb el treball i consells de Peris, l’alginetina ha aconseguit superar els resultats de l’anterior campionat.

Enguany es tanca el període de competició en fitness per l’ atleta local, però ja està pensant en preparar la próxima temporada en maig i juny del 2021, i així poder continuar portant el nom d’Alginet per la geografia Espanyola.