Nou espectacle d’Avant va el carro i l’Escola de Teatre

Compartir:

El dissabte 25 i diumenge 26 de juny, a les 8 de la vesprada, al Teatre Modern d’ALginet, la companyia de teatre Avant va el carro i l’Escola de Teatre, representaran ‘Paquito, ta mare es mor’. El nou espectacle que» recuperem amb moltíssimes ganes després d’haver-lo hagut d’aparcar fa dos anys», comentaven des d’Avant va el Carro.

Una obra escrita per la dramaturga i actriu Laura Sanchis i dirigida per Alejandra Garrido, actriu i actual directora de l’Escola de teatre.

L’obra és una història delirant, una comèdia absurda que ens parla de relacions humanes, de la incomunicació i de les dificultats per entendre’ns amb la nostra pròpia família.

Rosa i Conxi acudeixen a la telefonada d’una mare a la que fa temps que no veuen. El seu germà, Paco, va abandonar el poble fa anys i res han tornat a saber-se’n d’ell. A casa de la mare hi ha, a més, una criada, una dona estranya, que provocarà més d’una situació incomprensible per a les germanes.

A través d’estos 4 personatges, descobrirem la comèdia del drama, l’absurditat de la vida quotidiana, els desitjos, anhels, somnis i temors que estes quatre dones acumulen en les seues distanciades existències. A llarg de les diferents escenes passarem de l’absurditat més Ionesca a la comèdia de saló, més costumista. Res és el que sembla entre estes quatre parets.