Núria Gómez aconsegueix la plata en la primera carrera del XII Circuit Ribera del Xúquer de carreres populars

Compartir:

El passat 2 de febrer es va celebrar al Mareny de Barraquetes la gala inicial del “XII Circuit Caixa Popular Ribera de Xúquer 2024”, amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alginet, Alfonso Saldaña, junt amb alguns membres del Club Atletisme Alginet.

En aquesta edició, el circuit constarà de 17 proves puntuables, que es celebraran entre els mesos de febrer i setembre en diverses localitats de la Ribera (Alberic, Algemesí, Carlet, Carcaixent, Catadau…).

Com a novetat, la XXVI Volta a Peu a Alginet, que forma part d’aquest circuit, enguany es celebrarà el dissabte 13 d’abril.

La primera prova puntuable del circuit es va disputar el passat 11 de febrer, a la localitat de Torís on la corredora alginetina Núria Gómez, de l’escola d’atletisme d’Alginet que va quedar 2a classificada en la categoria Cadet femenina.

A més a més, José Oliver Montero, també del club, va quedar segonlocal en la categoria infantil.