Paelles Solidàries de Teresa Roig

Compartir:

L’artista alginetina Teresa Roig impulsora del tradicional dinar on es promocionen els productes valencians, ha volgut posar de la seua part davant aquesta pandèmia. I com no podia ser d’una altra manera havia de ser amb productes valencians.
El diumenge 24 de maig va elaborar a la seua casa una paella amb els productes regalats per les diferents empreses que sempre col·laboren amb ella i amb els diners que va traure de les rifes dels dinars a la Llar de Jubilats.

D’aquesta paella, convertida en racions va recaptar 150 € que en aquella ocasió van anar destinats als tractoristes que han estat desinfectant el nostre poble. La resta de diumenges continua la seua tasca solidària destinant el recaptat a Càritas, i l’Associació de la lluita contra el càncer.

Tal i com comentava Teresa » aquestes paelles les faig amb molt d’esforç ja que suposen temps i algún que altre duro de la butxaca ja que són poques les ajudes que rebem per col·laborar. Aquestes paelles les he fet gràcies als diners de les rifes que recaptarem en els dinars valencians i que ara ens ha servit per comprar els condiments i poder fer aquestes paelles solidàries».