Patiment i emoció a l’Ermita.

Compartir:

Jornada 26.- UD ALGINET 3 vs CD CONTESTÀ 2 . Per Jose M. Ramón , fotografies Alfonso Saldaña

L’Alginet rebia la visita del Contestà, un equip de la part baixa de la taula i que semblava un rival còmode per a l’equip de Carlos Romeu, però l’Alginet va tindre moltes dificultats i es va vore obligat a jugar al màxim per a capgirar el marcador en dues ocasions i quedar-se els tres punts a casa.

L’equip de Cocentaina aplegava necessitat de punts per tractar d’eixir de la zona de descens, així que plantejà un partit físic amb una forta pressió al centre del camp i tancant espais a la seua defensa. A més, els visitants van eixir molt braus, disposant als primers minuts d’algunes ocasions, cosa que va desorientar a l’Alginet que esperava un rival més defensiu i menys atrevit.

La veritat és que la primera part de l’equip blavet va ser molt fluixa, superat per tot moment pels alacantins que posaven més ganes i guanyaven tots els balons disputats al centre del terreny. Gràcies a esta actitud, el Contestà s’avançava al marcador cap al minut 30 de partit, després de trenar una bona i ràpida jugada que va pillar a la defensa blaveta descol·locada.

Este gol va servir de toc d’atenció per als blavets que intensificaven la pressió i aconseguien aplegar a l’àrea visitant, però amb poc de joc combinatiu i molt de baló llarg. Als 40 minuts, una treta de corner acaba en un aldarull dins l’àrea i el baló acaba entrant a gol. Era l’empat i l’Alginet havia aconseguit el més difícil.

Semblava que l’empat seria el resultat al descans, però en una nova pèrdua de baló al centre del camp propicià un atac del Contestà que tornava a avançar-se al marcador al minut 45.

El descans havia de servir per a reactivar-se i trobar la manera de superar la pressió dels forasters, però als primers minuts de la segona part el partit continuava igual, amb un Alginet incapaç de trenar jugades.

Als 60 minuts de partits es produïa l’entrada al camp de dos jugadors que canviarien l’encontre, Carlo Ferraro i sobretot Koeman, el golejador blavet que ha tornat a l’equip 6 mesos després.

Amb l’entrada d’estos dos jugadors, l’Alginet es va convertir en el dominador absolut del baló, tancant al Contestà a la seua àrea amb l’única premissa de perdre temps simulant lesions. Així i tot, no va ser fins les acaballes del partit quan el marcador es va tornar a moure, i amb dos gols als darrers minuts, un de Tali i altre de Koeman, l’Alginet va confirmar la remuntada i es quedava amb els 3 punts.

L’Alginet se situa ara en la setena posició amb 42 punts i visitarà al Tavernes el proper 24 de març.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Micó, Edgar, Kevin, Guille, Tali, Caseta, Marí, Diego, Chicle i Veses. I també han participat Aguado, Carlo, Koeman i Pablo Burchés.

Per altra part, l’Alginet B ha derrotat per 0 a 3 al Chella, sumant així 27 punts.