Paula Ibáñez Tortajada publica “El nuevo comienzo”

Compartir:

Amb 28 anys, aquesta alginetina graduada en mestra d’educació infantil per la Universitat de València ha autopublicat el seu primer llibre anomenat “El nuevo comienzo”.
La Veu d’Alginet ha conversat amb l’escriptora per saber de primera mà que li va impulsar a escriure i en què consisteix la seua creació.

Paula, d’on et naix l’afició per la paraula escrita? L’afició d’escriure em ve des de fa uns anys, crec que va lligat amb la meua afició a la lectura. Sempre m’ha agradat llegir i crec que són dues coses que van de la mà.

Quan et llançares a escriure? Vaig començar a escriure en els meus quaderns de viatges, però mai m’ho vaig prendre com una cosa seriosa, fins un any arrere aproximadament que em vaig animar a contar una mica la meua història, la qual plasme en el meu llibre.

El teu primer llibre, perquè has optat per l’autopublicació? Vaig optar per l’autopublicació, ja que et pot obrir una porta molt gran com pot ser la plataforma d’Amazon, on podem trobar el llibre tant en format digital com en paper. Vaig publicar el llibre el passat 24 d’abril.

En què treballes ara literàriament parlant? Actualment estic aprofitant la situació en la qual estem per a continuar escrivint, però en aquest cas es tracta de contes infantils, ja que com a mestra d’infantil, és una cosa que m’apassiona.

Com es va crear “El nuevo comienzo”? He estat vivint a Gal·les, els últims 2 anys mentre treballava en la meua evolució personal la qual cosa em va motivar a l’hora de publicar el llibre. Vaig escriure el llibre mentre vivia a Cardiff.
He de dir que es tracta d’un llibre un poc especial, podràs veure que no es tracta d’una novel·la. És un llibre sobre evolució personal interiorment. Al llibre tracte temes com l’autoestima, escoltar-se a un mateix, la gratitud, el dolç egoisme d’ajudar, i tot això des de la meua pròpia experiència. En aquest llibre explique com tots som capaços de transformar les nostres vides i d’evolucionar.