Presentació oficial del Cartell Bous Alginet 2019

Compartir:

El dimarts 2 de juliol, l’Agrupació de Penyes Taurines d’Alginet va fer l’acte oficial de presentació del Cartell Bous Alginet 2019.
A saló de plens de l’Ajuntament, el seu President Joan Carles Galera, va ser l’encarregat d’anar descobrint, una a una, les ramaderies que participaran aquest any en el XII Concurs de ramaderies Vila d’Alginet.
La Setmana de Bous d’Alginet començarà el 16 i finalitzarà el 24 d’agost. Uns dies amb molta intensitat que trauran els bous i les baquetes dins i fora de la plaça. Aquest any, les baquetes al carrer es traslladen a la zona de l’estació.

El dia 16 començarà amb la ramaderia d’Alberto Garrido amb el famós bou Dragón. El 17 porta dos novetats, el canvi d’ubicació de les baquetes al carrer i el desafiament de ramaderies, a més de l’especial bous de la ramaderia de Gregorio Jesús. El 18 comença el concurs de ramaderies amb la de Vicente Benavent, El president de les penyes taurines d’Alginet va remarcar els premis que s’han inclós quedant el premi al concurs, premi a la millor vesprada i premi a la millor nit.

El dilluns 19 continua el concurs de ramaderies amb la de Miguel Parejo. El 20 continua Alberto Granchel. El dimecres 21 tornen les vaquetes al carrer i de vesprada continua el concurs amb Fernando Machancoses. Dijous, i després d’un matí al carrer, torna a la plaça l’espectacle de Casta Valenciana i una becerrada per a tots els públics.

El divendres gran especial Arriazu i Pedro Fumado el Charnego. El dissabte 24 finalitza aquesta `programació amb les vaquetes al carrer i de vesprada nit el Germans Cali ficaran punt final al concurs de ramaderies.