Primera sessió del procés participatiu del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables d’Alginet

Compartir:

Per a poder respectar les mesures de seguretat necessàries per la COVID, cal inscriure’s en el següent enllaç si vols assistir: formulari inscripció?

L’ Ajuntament d’Alginet, té la voluntat de millorar el servei de recollida de fems per tal de facilitar la separació en origen i que entre tots i totes assolim els objectius de reciclatge que marca la normativa de residus en vigor.

Miguel Ángel Garrido, regisor de Serveis Municicpals comentava que «Des del Consistori considerem primordial que els veïns i veïnes d’Alginet participen en el disseny de millores en el sistema actual, donat que la vostra visió serà fonamental a l’hora de definir els aspectes rellevants que facen que el sistema dissenyat siga efectiu, eficient i adequat per a totes i tots».

«Per això, anem a posar en marxa el procés participatiu del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables d’Alginet», comentava Garrido.

La primera sessió es portarà aterme el 14 d’octubre a les 19 h a la Casa de Cultura.

Garrido feia una crida a l’assitència ja que » considerem que és un benefici per a totes i per a tots per a poder aconseguir dur a terme els objectius abans referits»

Per a poder respectar les mesures de seguretat necessàries per la COVID, cal inscriure’s en el següent enllaç si vols assistir: formulari inscripció