Proyme guanya l’accèssit als VI Premis Pyme de 2022

Compartir:

La Cambra de Comerç d’Espanya, la Cambra de Comerç de València, Banc Santander i el diari Levante-EMV van realitzar, el dimecres 23 de novembre, l’acte de lliurament de VI Premis Pyme de 2022 de València.

L’empresa d’Alginet PROYME INGENIERIA Y CONSTRUCCION, va ser guardonada amb l’accèssit a la Formació i Ocupació.

Aquests premis pretenen reconéixer l’acompliment de les xicotetes i mitjanes empreses de la província de València, l’activitat de la qual és fonamental per a la creació d’ocupació i riquesa a nivell local.

Juan Bautista Pelufo Gaya, director General de PROYME, va ser l’encarregat d’arreplegar el guardó que va entregar Jose Luís Valencia, director del Levante-EMV.

Juanba es va dirigir al públic amb unes paraules d’agraïment i comentant que “formació i ocupació són dos termes que hui en dia no es poden concebre de manera independent. Ens formem amb l’afany de desenvolupar-nos en una ocupació, i qualsevol ocupació només és possible amb una base formativa, bé en l’àmbit de Formació Professional, Universitària, Màster i Graus, per a posteriorment continuar amb formació en l’empresa pel que fa a l’adaptació a noves normatives, noves eines tecnològiques com BIM, formació en millora de processos interns, nous mètodes de producció, seguretat i salut, i per descomptat, sostenibilitat i protecció del medi ambient”.

La companyia valenciana Proyme està dirigida per la 2a generació de la família i per directius amb gran experiència en el sector. El grup constructor-immobiliari està format per un equip jove i dinàmic que es guia pels valors de la companyia com son l’Orientació al Client, Compromís en el Treball en Equip, Ràpida Adaptació al canvi i pro Activitat amb una Implicació i Esforç diari.

Proyme, col·labora amb diferents institucions educatives. Molts dels estudiants que desenvolupen les pràctiques d’Estudis Universitaris o Màster en Proyme, aconsegueixen un lloc estable a través de promoció interna, i continuen desenvolupant-se professionalment en l’empresa en projectes de gran envergadura i amb molt bon resultat.