Què fer el cap de setmana?

Compartir:

Divendres 26

El divendres a les 8.30 de la vesprada, a la Llar dels Jubilats, la formació política Socialistes d’Alginet realitzarà la presentació de la seua candidatura per a les eleccions vinents municipals.

Dissabte 27

El Gimnàs Cronos ha organitzat una jornada solidària a benefici d’ASPANION. A les 9.30 h començara la jornada amb una classe magistral de combat, seguida d’una de spinning, step, spinning i zumba.

Les classes seran obertes per a totes les persones que desitgen col·laborar en ASPANION que lluita contra el càncer infantil.

A les 6.30 h de la vesprada del dissabte, al Teatre Modern, la SAMA ha programat el Festival de Bandes Infantils on, els assistents, gaudiran de la Banda Infantil Agrupació Musical L’artística de Carlet i la Banda Infantil Societat Artística Musical d’Alginet.

Aquest cap de setmana continua el Torneig Vila d’Alginet amb l’Aleví C i D; el Benjamí B i el Prebenjami B i C.

Diumenge 28

A les 9 del matí, l’Escola Infantil Municipal Salvador Bosch i el CEIP Pepita Greus obriran les portes perquè els alginetins i alginetines majors de 18 anys puguen exercir el seu dret a votar.
El diumenge seran les eleccions municipals, on triar als alcaldes i alcaldesses de cada localitat i les autonòmiques on es triarà al president o presidenta de la Generalitat Valenciana.
Les urnes tancaran a les 8 de la nit i l’horari de votació serà continuat i no es tancarà a migdia.