Què fer el cap de setmana?

Compartir:

Temps acompanya, el divendres 9 de febrer, la regidoria d’educació ha programat, des de les 3 de la vesprada el Carnestoltes escolar on els menuts de tots els centres educatius aniran en cercavila i disfressats fins a Plaça Enric Valor on gaudiran de la festa programada.

Ja de vesprada, a les 7 a la casa de la Cultura, la veïna Mireya Machí realitzarà una xarrada tertúlia anomenada És bona idea emigrar?

A les 22.30 h, la Falla La Manta al Coll presentarà, al teatre Modern, la seua comissió Major i als seus màxims càrrecs que aquest any serà, Marta Martínez Añón com a Fallera Major i Salva Girona Sanz com a faller major.

El dissabte 10 i diumenge 11 de febrer, el Club de Patinatge Alginet durà a terme, al poliesportiu municipal el II Trofeu Nacional Vila d’Alginet de patinatge artístic.

A les 17.30 h serà moment de veure desfilar per la passarel·la del Teatre Modern a la comissió infantil de la Falla La Manta al Coll i conéixer a la seua fallera major infantil Berta Ramírez Greus i al president infantil Pau Girona Company.

El diumenge, 11 de febrer, la penya Veterans d’Alginet disputarà al camp de l’ermita, a les 9 del matí el partit contra el Sollana CF.