Què fer el cap de setmana a Alginet

Compartir:

Aquest cap de setmana es portaran a terme diferents actes. Hui divendres, a les 19 h els festers o festeres Majors realitzara la plega i el pregó de festes.

Els festers i festeres recorreran alguns carrers del poble per a recollir tot allò que els veïns i veïnes desitgen donar per a rifar.

En finalitzar la rifa a la porta de l’Ajuntament, el cronista oficial del poble, Rafa Bosch, serà l’encarregat de fer el tan esperat Pregó de Festes.

Pel que respecta a les festes de les urbanitzacions, la Societat Civil Particular de Los Lagos continuarà amb la programació proposada per a un cap de setmana de festes a la Urbanització.

Pel que respecta a la Setmana de Bous organitzada per l’Associació de Penyes Taurines d’Alginet la programació continuarà dins i fora del recinte.

El divendres 18, a les 19 h Gran especial amb els Hnos Sánchez Moreno d’Alginet i a les 24 h desafiament de ramaderies amb els Hnos Sánchez Moreno, Hnos Asensi i M.A. Minguez.

El dissabte 19, a les 12 del migdia tancament i prova dels Hnos Sanchez Moreno i ja de vesprada, a les 19 h Concurs de ramaderies i a les 24 h els bous de Jose Vicente Machancoses de Picassent.

El diumenge 20, a les 19 h concurs de ramaderies i a les 24 h la ramaderia de Vicente Benavent de Quatretonda.