Què fer el cap de setmana a Alginet?

Compartir:

El divendres 6 de maig a les 7 de la vesprada, al Teatre Modern, es farà la presentació d’Otranto, de Magda Añon Espert, l’obra guanyadora del XIX Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent 2021.

El divendres 6 de maig, a les 7 de la vesprada, la pedagoga Barbara Bori realitzarà una xarrada, a la Casa de Cultura amb el nom “Ni herois ni malvats. Posa’t en la pell de l’altre”

«Intentar canviar als altres perquè siguen com ens agradaria no és possible. El que sí que és possible és triar bé als nostres companys de viatge, i per damunt de tot saber què podem decidir, què volem ser, com volem ser i amb qui val la pena compartir els instants de vida que ens són regalats. Una xarrada perquè les persones puguen parlar sense enfadar-se, sense herois ni vilans, posant-se en la pell de l’altre, escoltant des del respecte, i comunicant-se de forma no violenta” Bàrbara Bori

DISSABTE

El dissabte 7 de maig, a les 18.30 h, al camp de futbol de l’Ermita, la UD Alginet s’enfrontarà al CD Enguera. Un partit decisiu, ja que els blavets es juguen la permanència en la lliga À Punt Preferent.
L’entrada serà lliure per als alginetins que desitgen anar a donar suport a al seu equip.

El dissabte 7 de maig, a les 18:00 h la Parròquia s’obrirà perquè tot aquell que desitge portar flors a la patrona.

Seguidament, a les 19 h es procedirà a realitzar la solemne eucaristia que serà cantada.

Ja a les 20 h, la imatge restaurada de la Mare de Déu, eixirà de la parròquia amb una solemne processó per a finalitzar amb un castell a la plaça del poble.

El mateix dissabte, a les 8 de la vesprada eixiran, des de la plaça de la Constitució tot el que desitge anar caminant en peregrinació nocturna a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.