• Millor reunir-nos a l’aire lliure, en terrasses i en xicotets grups. Sempre menys de 10 persones.
• Calculem quantes persones poden estar en la taula mantenint les distancies de seguretat. Millor no convidar molta gent.
• Reforcem la neteja i ventilació de les zones comunes, mobiliari i banys.
• Preparem gel hidroalcohòlic a la vista per a llocs clau (entrada, cuina).
• No allarguem les reunions.
- Al lloc de trobada:
• Evitem contactes, abraçades i besos.
• Cal llavar-se les mans amb freqüència, i tindre a mà el gel hidroalcohòlic.
• No et lleves la mascareta i que sempre et cobrisca nas, boca i barbeta, excepte per a beure o menjar .
• Quan et lleves la mascareta la guardes en un sobre o bossa, i et llaves les mans abans i després de tocar-la.
• Si vas al bany, llava’t les mans abans i després d’utilitzar-lo.
• No fumeu en les reunions de familiars o amics. - A Ia taula:
• La taula ha de posar-la una sola persona i sempre llavant-se molt bé abans les mans, amb sabó o gel hidroalcohòlic.
• Els plats han de servir-se individualment i una persona serà l’encarregada de repartir l’aigua o els aliments per a no compartir els coberts de servir.
• No compartisques el menjar amb altres comensals (paella, ensalada, aperitius en plats individuals) i identifica els gots perquè no es mesclen.
• En llevar la taula opta perquè siga una única persona la que faça aquesta tasca o bé cada comensal que retire el seu.
Més informació en:
infocoronavirus.gva.es
Xavi Torremocha. Infermer CSP Alzira