Rècord d’assistència al Sopar de la dona

Compartir:

Més de 700 persones van assistir a aquest sopar

Un dels actes més esperats dins la programació de la Setmana de la Dona és el tradicional sopar que cada any es celebra al Restaurant Sant Patricio.

Aquest any va coincidir en el 8 de març, dia internacional de la Dona. El divendres un poc abans de les 9 ja hi havia llargues cues per poder accedir al recinte. Les assistents eren rebudes pel grup de Teatre Avant va el carro  on es feien una fotografia de record per a continuació rebre un regal per part de la regidoria de la dona.

El sopar, amb més de 700 dones, va començar amb els parlaments de dos exregidores de la dona, Matilde Ausina i  Amparo Méndez.

Tot seguit va continuar amb els agraïments de Maria Jose Martinez, regidora de la dona que va fer un obsequi a representants de les diferents associacions que col·laboren en aquesta setmana,

Maria Jose també va voler agrair el treball de les seues companyes regidores nomenant-les una a una.

Un moment emotiu va ser el reconeixement públic de la primera dona “carretillera” de Coagri, Rosario Nogues va rebre una gran ovació

Martínez va fer eixir a les cuineres del local que havien preparat el sopar per a agrair-los el treball dut a terme eixa nit.

Ja per acabar els parlaments es va fer entrega dels trofeus de les guanyadores el V Concurs de Pàdel femení.

La nit va continuar amb el tradicional sorteig de regals de les Festeres 2019 i el ball.

Més imatges al Facebook de La Veu d’Alginet https://www.facebook.com/laveudalginet/