Rècords a la Volta a Peu d’Alginet

Compartir:

Text: Raúl Monte, Club d’Atletisme d’Alginet

El passat dissabte 7 de setembre, es va celebrar la XXIII edició de la Volta a Peu a Alginet, prova puntuable per al Circuit de Carreres Ribera de Xúquer, amb un gran èxit de participació, amb més de 900 corredors sumant totes les categories.

La carrera va estar organitzada pel Club Atletisme Alginet, amb un recorregut urbà de 8.000 metres, amb eixida i arribada des de la plaça del País Valencià.

En categoria absoluta masculina, el guanyador va ser Khalid Elhissouf, de l’equip Caixa Rural Algemesí, que amb un temps de 24?m:42s, va batre el rècord masculí de la prova alginetina.

En categoria absoluta femenina, la guanyadora va ser Sara Alemany, del Club Atletisme Torrent, que amb un temps de 30m: 41s, també va superar el rècord femení de la prova.

Prèviament, es celebraren les carreres infantils per als atletes més joves, amb un total de 311 participants en les distintes categories (Prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets).

Entre els corredors més joves, destacar l’actuació de la corredora local Isabel Tercero, del Club Atletisme Alginet, que va quedar tercera classificada en la categoria Cadet femenina.

Categoria absoluta: 598; Categoria Cadet: 29; Categoria infantil: 27; Categoria aleví: 60; Categoria benjamí: 75; Categoria pre benjamí: 120; Total participant: 909

Des del Club Atletisme Alginet volem donar les gràcies a totes i tots aquells que hi han l’han fet possible: Espònsors, Ajuntament d’Alginet, Policia Local d’Alginet, Protecció Civil, Voluntaris, Festers 2020, Centre Ocupacional, SOMVAL Alginet, La Veu d’Alginet per la cobertura de la carrera, i sobretot, als corredors i corredores per la seua participació. Vos esperem el pròxim any.