Repartiment de punts a l’Ermita

Compartir:

(per Jose M. Ramón)

Jornada 23.- UD ALGINET 1 vs CD DENIA 1. Text Jose M. Ramón, imatges Club de Fotografia Alginet: Alfonso Saldaña

L’Alginet suma un nou empat que no permet als blavets escapar de la zona perillosa. En un partit igualat, amb una part dominada per cada equip, cal dir que el resultat es pot considerar just.

L’equip de Carlos Romeu viu les darreres setmanes amb la pressió del equips de la part baixa, que van sumant punts i retallant l’avantatge de l’Alginet que es veu implicat, ara sí, en la lluita per la permanència.

Les baixes i la falta de gol estan castigant molt a l’equip blavet i cada punt s’ha de celebrar com un tresor que pot ser decisiu al final de la temporada, així que al partit d’ahir es jugava molt més que tres punts.

Conscients de la delicada situació, els jugadors alginetins van eixir al camp a imposar el ritme i controlar el joc, i així va ser a la primera part. Després d’uns primers minuts de tanteig, els locals, ben conduits per Chicle i Caseta, es van fer amb el control i el ritme del joc davant d’uns visitants que es limitaven a tancar línies de passada i llançar pilotades llargues als seus davanters.

Gràcies a les entrades per la banda dreta de Filipe i la mobilitat de Pedro per la zona d’atac, l’Alginet començava a aplegar amb perill, i en una d’estes jugades ofensives aplegava el gol local, encara que l’autor va ser un defensa groguet quan tractava de tallar una bona centrada de l’atacant alginetí.

Amb el gol d’avantatge, l’Alginet ens va oferir els millors minuts del partit i va disposar d’alguna ocasió més abans del descans per augmentar la distància al marcador, però no es van concretar i els equips aplegaren a la mitja part amb la victòria mínima dels locals.

A la segona part va canviar el panorama, i siga per els canvis ofensius del Dénia o siga pel cansament físic dels jugadors blavets, els visitants va començar a assetjar l’àrea local amb entrades per la banda i pilotes penjades. El perill visitant aplegava especialment en les pilotes parades, conscients de la superioritat aèria dels defensors groguets, totes les jugades eren rematades davant el nerviosisme dels jugadors i aficionats locals que veien com el temps passava massa lent.

Tant va recular l’Alginet i tantes ocasions van crear els visitants, que finalment aconseguiren l’empat a poc menys de 10 minuts per a finalitzar el partit. I encara quedaria temps per a que Zubi salvara un punt per a l’Alginet en una darrera parada.

A la fi, repartiment de punts just que deixa mal gust a la parròquia blaveta, que veu com els rivals de l’Alginet per la salvació també van sumant punts i s’haurà de patir fins el final.

A hores d’ara, l’Alginet suma 21 punts, a dos punts sobre el descens. La propera setmana l’equip de Carlos Romeu haurà d’aconseguir un bon resultat a Rafelcofer.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Pedro, Aguado, Marcos, Filipe, Juanvi, Caseta, Carlo, Marí, Veses i Chicle. També han participat Chiqui, Cortés i Kevin.