Safir Fruits Alginet guanya en total tranquil·litat al Tavernes Blanques

Compartir:

Text: Alfons Juan, Imatges: Alfonso Saldaña

En aquesta jornada de la lliga EBA solament s’han pogut disputar dues trobades, les victòries locals de Cartagena enfront de’Ucam Múrcia per 75-65 i la de Safir Fruits Alginet enfront de Tavernes Blanques per 89-71, partit disputat a porta tancada, sense públic i solament amb els membres del cos tècnic i directius acreditats, havent-se ajornat els partits de Gandia-Calpe, Fundació Lucentum-Benidorm i Carolinas d’Alacant-Ontinyent.

Tavernes Blanques va iniciar molt bé el partit amb dos triples d’inici amb un 3-6, l’encontre va seguir molt igualat i Larry Abia va començar a prendre protagonisme en atac i liderava totes les accions del seu conjunt, Safir Fruits Alginet marxava lleugerament en el marcador al final del primer quart amb el 22-14.

En el segon quart els punts aportats per Marcel Verdú molt ben acompanyat per Larry Abia i Miguel Martinez comencen a obrir bretxa en el marcador sobrepassant els deu a dalt amb el 35-22 a 6.30 per al descans, Safir Fruits Alginet solament amb un pivot nat i molt tir exterior va anar eixamplant la seua diferència favorable, Adrián Gálvez amb dos grans triples posa la màxima renda de moment amb el 46-27, al descans arribem amb el marcador de 46-29.

Després de l’intermedi els cinc punts aportats per la canastra de Javi Dalmau i el triple de Miguel Martinez aconsegueixen ampliar la diferència de vint a dalt amb el 51-29, Tavernes Blanques un bon conjunt, intentant assentar-se en la lliga EBA, és el seu segon any després de moltes temporades en primera nacional, lluitava per a retallar la seua diferència desfavorable i arribar amb possibilitats d’entrar en el partit i plantar cara al conjunt local en l’últim parcial, marcador al final del tercer quart 63-47.

Safir Fruits Alginet es va passar quasi els tres primers minuts de l’últim quart solament amb el punt de tir lliure de Marcel Verdú i veient com els visitants del Tavernes anaven acostant-se en el marcador fins a aconseguir baixar la xifra psicològica dels deu punts amb el 64-55 a 7.40 per al final del partit, despertaren els locals amb els punts de Miguel Martinez i Larry Abia i estabilitzen al seu equip amb deu-dotze a dalt, en els últims minuts dos triples de Larry Abia, que va realitzar la seua millor trobada des que va arribar a Safir Fruits Alginet, va llançar al seu equip que va certificar la merescuda victòria amb el marcador final de 89-71.

L’MVP de l’encontre va ser per a Larry Abia amb les seues 24 punts anotats i 28 de valoració.
Diumenge que ve 15 de novembre Safir Fruits Alginet es desplaça a Ontinyent per a enfrontar-se amb el conjunt de La Vall d’Albaida a partir de les 18.30 hores i sempre tenint en compte els resultats de les analítiques de Covid-19 per a poder disputar les trobades corresponents.

SAFIR FRUITS ALGINET, 89 (22-24-17-26): Marcel Verdú (11), Diego López (2), Larry Abia (24), Sergio Hernández (5), Denis Tokaev (6), Javi Dalmau (10), Miguel Martinez (13), Miguel Ángel Lozano, Iván Lerín (4), Adrián Gálvez (8), Guillem Marín (6).
Entrenador: Jose Canales.
TAVERNES BLANQUES, 71 (14-15-18-24): Carles Marin, Víctor Farakos, José Maria Torres (12), Manuel Aroca (15), Sergio Ramos (5), Vicente González (2), Andrés Jimenez, Federico Argente (4), Alberto Jarillo, Daniel Zafón (14), José Ignacio Mate (9), Lucas Blasco (10).
Entrenador: Igor Vukovic Pudelko.
Àrbitres : Mauro Araque Cáceres y Pilar Carrasco Pujante.