Salva Rivero Bivià participa en la nova revista de divulgació científica amb companys del Grau de Física de la UV

Compartir:

L’Alginetí Salva Rivero Bivià, alumne del grau de Física de la Universitat de València ha fet al costat dels seus companys una revista de divulgació científica. La revista, anomenada Lluminària es pot llegir, de moment, en línia i compta ja amb 7 articles. Lluminària és una revista de divulgació per a adolescents i estudiants de grau.

Uns articles prou divulgatius on Rivero ha escrit el de Conservació de l’energia en moviments gravitatoris adreçat a alumnes de segon de batxillerat.

A més d’aquesta revista que de moment es pot llegir en línia, Salva i els seus companys fan visites a centres educatius on fan xarrades sobre la llum. També han participat dos anys en la fira científica Experimenta, que es porta a cap en la Ciutat de les Arts i les Ciències, realitzant el show final. L’última de les accions que han portat a terme és la revista anomenada Lluminària. L’objectiu és fer una revista de divulgació científica en la qual participe alumnat amb la supervisió de professorat.
La revista la componen estudiants de Grau de física, de màsters i alguns doctorands. Una revista de divulgació oberta a tot el món i dirigida a públic en general, alumnes d’ESO, batxillerat.

https://sites.google.com/u/0/d/1CxNaujzEgdaof7Q39kF8ilsm-POparcH/p/1nvaCVe1rODfYCo1MpTy_W0xPewvDCpED/preview