Setmana negra per a l’Alginet

Compartir:

Jornada 09.- UD ALGINET 0 vs MURO CF 2. Text Jose M. Ramón, Fotografies Alfonso Saldaña

A l’Alginet se li acumulen els problemes i la situació del club comença a ser preocupant. Estem davant d’un equip que té jugadors de qualitat, que lluny de casa és capaç de traure bons resultats en camps complicats, però que com a local és incapaç de guanyar, i ja van 5 partits a l’Ermita que han significat 2 empats i 3 derrotes, o el que és el mateix, però s’entén millor, 2 punts de 15 possibles.

A més d’esta crisi esportiva, la setmana començava amb la notícia de dos jugadors que abandonen l’entitat, el migcampista Nacho Hervás i el davanter referència Koeman.

Així que, en un club que en 9 jornades ha sigut incapaç de guanyar a casa cap partit, que ja ha canviat d’entrenador i que a més està perdent jugadors, la situació ha de ser preocupant i les solucions han de ser ràpides i encertades.

Entre la incertesa del futur de l’estadi de La Forana i la situació actual del club, es pot dir que estem davant d’una temporada que pot ser decisiva en el futur de la UD Alginet.

Però sempre s’ha de ser positiu i si una cosa està clara ara mateix al club és que els jugadors i el cos tècnic estan en bona sintonia. Els jugadors blavets confien en Romeu, i el tècnic d’Enguera ja va demostrar la temporada anterior que pot traure coses molt positives d’estos jugadors. Ahí tenim l’esperança.

Del partit d’ahir poc hem de parlar. El guió és conegut i repetit. El Muro va ser un equip sòlid que va tindre la sort d’avançar-se al marcador al minut 1 i controlar el partit fins que va sentenciar l’encontre a la segona part.

No podem dir que l’Alginet baixara els braços, la veritat és que els blavets tiraren d’orgull i van disposar d’alguna ocasió per empatar, però també és cert que el Muro va poder sentenciar abans el partit.

Cal destacar el debut de dos juvenils a les files blavetes, Juan Manuel Duran i Carlos Esplugues.

La propera setmana l’Alginet visitarà la Llosa per a un partit que pot marcar el futur dels blavets, situats ara mateix al lloc 13 amb 9 punts.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Osca, Ferran, Felip, Juanvi, Caseta, Chicle, Kevin, Joan i Veses. També han participat David Marí, Vargas, Duran i Esplugues.