S’inauguren les jornades de Música Contemporània dedicada a l’alginetí Ramón Ramos

Compartir:

El divendres 8 de setembre, a la casa de la música s’inauguraven les jornades de Música Contemporània dedicada a l’alginetí Ramón Ramos.

Elia Ferrer, alcaldessa d’Alginet, Ainoha González, regidora de Cultura, i Voro López, president de la SAM d’Alginet iniciaven les jornades que es realitzaran el 8, 9, 22 i 23 de setembre.

El projecte, elaborat i coordinat per Limes3 amb el suport de l’Ajuntament d’Alginet i Generalitat valenciana compta amb la direcció artística del compositor, director i investigador musical, Héctor Oltra.

Un projecte que pretén reivindicar la figura del prestigiós compositor d’Alginet

Finalitzada la presentació era moment de la taula-debat amb el títol Ramón Ramos, vida i obra musical, moderada per Josep Lluís Galiana, músic, improvisador, editor i escriptor; en la qual participaran Héctor Oltra; Voro García, director del Festival Ensems i compositor; Sixto Herrero, saxofonista, compositor i director; Gregorio Jiménez, catedràtic de Composició Electroacústica en el Conservatori Superior de Música de València; la Regidora de Cultura, Ainoha González, així com el fill del compositor, Carles Ramos.

Després del debat, Synergein Project, integrat per Sisco Aparici, Juanjo Llopico, Marc Moreno i Borja Camps, interpretaren un concert amb algunes obres de Ramos.

Els actes al voltant de les jornades continuaran al llarg del mes de setembre.