SOMVAL aconsegueix un augment de menjar del Banc d’Aliments per a Alginet

Compartir:

Al mes de Juny, la Directiva de Somval ( Som Voluntaris d’Alginet) ha aconseguit negociar amb el Banc d’Aliments de València un augment del menjar que mensual que fa que es tripliquen els Kg passant d’uns 300 a 900.L’entrega del mateix és variat ja que hi han aliments amb la caducitat a curt termini , uns altres a curt temps i uns altres a llarg com les pastes, arrossos, galetes, etc. D’aquesta manera i unit al que Consum els dóna diàriament com a aliments varis i pa (de dimarts a divendres) s’està repartint mes menjar a la gent necessitada que els envia els Serveis Socials de l’Ajuntament.

El punt fort de la negociació ha sigut la col·laboració que s’està tenint amb el banc d’Aliments, anant a realitzar activitats a altres pobles pròxims de la comarca. També s’està col·laborant en la venda de loteria. L’ acord es va formalitzar directament amb el Director del Banc Jaume Serra.
En total són 42 famílies que a una mitjana de tres persones per família resulten un total de 130 persones que recullen setmanalment (de dimarts a divendres) el seu lot.