S’ultimen els preparatius per al Sopar de Quintes

Compartir:

Demà dissabte, a les 8.30 h de la vesprada començarà l’esperat Sopar de Quintes. Un sopar organitzat pels Festers 2020-2022 i que espera reunir a quasi 2.000 persones.

Els festers han quedat, com a punt de trobada dels assistents al sopar, a la plaça de la Constitució a les 20.30 h i així gaudir de la xaranga que els acompanyarà a tots cap al recinte establert.

En aquesta VII edició el lloc de celebració canvia i es trasllada a la pista d’atletisme on, al llarg de la setmana s’ha estat treballant per tenir-ho tot a punt.

Tal com comentava Eric Barea, president dels festers “hi haurà barra de preus populars i es podrà entrar la beguda fins a les 23.30 h. A més a més tindrem diferents premis per a la quinta més nombrosa i samarreta més original. La festa estarà amenitzada per l’orquestra Euforia i per la macrodiscomòbil Carnavalia On Tour amb el DJ Javi Blanko. Hi haurà un punt violeta des de les 24 h fins a les 2 h amb l’objectiu de conscienciar, visibilitzar i donar informació, acolliment i/o atenció inicial. Per a emportar-se un bonic record hi haurà un photocall amb fotomató de vídeo 360 i altre de fotos impreses des de les 22 h fins a la 1?h”.

Les persones, majors de 16 anys, que no han pogut comprar la polsera per anar al sopar podran entrar al recinte a partir de les 23.30 h i podran adquirir la seua entrada en el mateix recinte.