Tau Castelló guanya el XX Torneig nacional minibàsquet Alginet

Compartir:

El dissabte 18 i el diumenge 19 de juny, el poliesportiu municipal d’Alginet va gaudir del bon bàsquet amb la vintena edició del torneig nacional de la categoria aleví de segon any.

El torneig començà a les 10 del matí enfrontant, en la pista 1 al Loren’s Almansa i el València Bàsquet. En la pista 2 els amfitrions lluitaven davant el Tau Castelló.

A les 11.25 era moment de veure al València Bàsquet i al Meridiano FLBA i en la pista 2 al Tau Castelló i el UCAM Múrcia.

Ja de vesprada el Meridiano es va veure contra el Loren’s Almansa i el CB Alginet contra la UCAM Múrcia.

El diumenge era moment de disputar els llocs i saber quin equip aconseguia la copa.

Al final de l’encontre, es va proclamar campió el Tau Castelló, el subcampió va ser el Meridiano FLB, el tercer lloc va ser per al Loren’s Almansa, el quart per al UCAM Múrcia, el quint per al València Bàsquet i la sisena copa per al CB Alginet.

El MVP va ser per al jugador Jorge Romero del Loren’s Almansa.

De l’encontre femení el primer lloc va ser per al València Bàsquet i el segon del CB Alginet.
Una experiència per a jugadors i afició que de segur no oblidaran.