Teresa Roig porta la paella a Tours

Compartir:

L’alginetina Teresa Roig, coneguda per les seues paelles artístiques, ha estat 12 dies a la Fira de Tours, en França, cuinant més de 4.000 racions de paella.

La Fira es va portar a terme del 5 al 14 de maig i mostra tota classe de sector com el del motor, jardineria, mobiliari i gastronòmic.

Roig va estar en el pavelló espanyol on, els assistents podien degustar diferents tipus de paella.

Teresa comentava que “ha sigut una experiència molt positiva veure com la gent gaudia de la nostra gastronomia. A més a més, en tot moment he recalcat la importància del treball dels nostres llauradors i dels productes de la nostra terra”.

Al llarg dels 12 dies, Roig ha cuinat més de 4.000 racions de paella en col, ibèrica, mixta i negra, entre d’altres.

Després de torna a Alginet, la veïna està barallant l’oferta que li han fet per anar en estiu a Luxemburg a continuar cuinant aquest plat tan típic de la terra i que tant agrada fora de les nostres fronteres.