Torna la Tomaca Trail

Compartir:

Han passat només cinc mesos des de l’última edició i el Club de Triatló d’Alginet torna a programar aquest esdeveniment esportiu. Tal com comentaven des de l’organització “considerem que la data adequada per a celebrar la carrera és el mes de febrer, quan la muntanya llueix espectacular i recuperant les dates tradicionals del Tomaca Trail, modificades l’any anterior per les restriccions sanitàries”, explicava Sergio Hernández.

Arribar a aquesta VII edició ens confirma que la carrera està consolidada i que el trail és una disciplina que atrau cada vegada més esportistes, tant als que la tenen com a pràctica principal com als triatletes que la utilitzen com a entrenament de pretemporada”, comentava Hernández.
Esperem que enguany els més de 400 inscrits previstos puguen gaudir de la prova i que es queden amb ganes de repetir l’any vinent.

Des del Club Triatló Alginet, com a organitzadors de la carrera, volem agrair a l’Ajuntament d’Alginet i a tots els nostres col·laboradors el suport que ens brinden any rere any.

La VII Tomaca Trail es portarà a terme el dissabte 4 de febrer i contempla una 16 k i una 10 k que es realitza com a marxa.

Un esdeveniment esportiu molt esperat per corredors i aficionats.