Una setmana dedicada a l’Alzheimer

Compartir:

AFA Alginet ha programat, un any més, una setmana per a visibilitat la malaltia de l’Alzheimer. La setmana va començar el divendres 16 de setembre, amb motiu del dia mundial de l’Alzheimer, amb la visita i penjada de la lona de l’Associació a l’Ajuntament. Amb les mans pintades de verd, color que representa aquesta malaltia, es va fer entrega d’una placa al regidor de policia, Andrés Añón, en reconeixement del suport que des del consistori es fa a aquesta associació.

Hui dilluns, treballadors, usuaris i voluntaris acudiran al centre de Salut i la Policia Local on s’agraïra el seu suport. Igual que es va fer a l’ajuntament es pintaran les mans de verd i se’ls entregarà un diploma.

El dimarts serà moment de la risa amb el taller de risoteràpia que impartirà Alicia Bayarri en el centre.
El dijous Miki Dkai actuarà al centre amb el seu monòleg. Tot seguit es realitzarà la lectura del manifest i la soltada de globus.

El dijous usuaris i familiars realitzaran un taller de cuina elaborant el menú del dia.

El divendres serà moment de tancar els actes commemoratius amb el sopar al carrer, al costat de l’edifici del Centre de Dia i finalitzarà la setmana amb l’actuació del monologuista Luci Mendoza.