Vicent Benavent guanya el XIII Concurs de Ramaderies Vila d’Alginet

Compartir:

El dissabte 10 de desembre, al restaurant San Patricio, l’Agrupació de Penyes Taurines d’Alginet va realitzar l’acte de lliurament dels premis del XIII Concurs de Ramaderies Vila d’Alginet.

El seu president, Carles Galera, va ser, un any més, l’encarregat de dirigir la gala on, en primer lloc van fer un agraïment a empreses, ramaderies, institucions i col·laboradors que fan possible, cada any, portar a terme la Setmana de Bous.

Al llarg de l’acte es van projectar diferents vídeos on els assistents van poder veure un resum dels millors animals, les millors ramaderies i els millors moments de la setmana.

Aquest any el premi a la millor vaca va ser per a Bailaora de la ramaderia de Vicent Benavent de Quatretonda. El premi al millor Bou embolat va ser per a Pasadero de J. Vte Machancoses de Picassent. El millor Bou d’aquest any va ser per a Pajarito de Vicent Benavent.

Respecte a les millors ramaderies, el 4t premi va recaure per a Fernando Machancoses, el tercer premi per a Hermanos Navarré, el segon per a Jose Vicente Machancoses i el primer per a la Ramaderia de Vicent Benavent.

La Ramaderia alginetina, els Hermanos Sánchez Moreno,  que debutava aquest any va rebre una gran ovació i un reconeixement.

Ahir, el nostre alcalde i regidors van assistir a l’acte de lliurament dels premis del XIII Concurs de Ramaderies Vila d’Alginet.

Enhorabona a tots els guanyadors i a l’organització.

#fempoble #socialistesdalginet #bous 

 que debutava aquest any va rebre una gran ovació i un reconeixement.

L’acte inalitzà amb la tradicional foto de família i amb un sopar de germanor.