Xavier Vidal guanya el premi Josep Pascual Tirado

Compartir:

El pròxim dia 20 de novembre s’entregarà a Castelló, el Premi Josep Pascual Tirado.
L’escriptor d’Alginet Xavier Vidal ha aconseguit aquest guardó que es suma als 19 que ja hi té d’aquest premi. Aquesta vegada ha estat per l’obra “Catàleg de mala gent«, una obra que mira d’explorar el costat més fosc de la naturalesa humana.

Vidal comentava que “sovint es pensa que la maldat implica nivells de violència visibles o actituds extremes, però no sempre és així. Els comportaments que generen els impulsos més baixos de l’ésser humà sovint prenen formes subtils i conviuen amb els sentiments més positius. La maldat té tantes cares i manifestacions com persones hi ha al món.
Aquest catàleg conté nou relats on es descriuen algunes de les maldats més quotidianes i amagades, però també n’hi ha de més palmàries a la societat. S’hi pot trobar des del personatge que segresta i maltracta el seu narrador fins a un pilot d’avió comercial que s’enlaira enrabiat, passant pel dimoni del WhatsApp que s’escola dins d’un monestir de clausura. La mala gent que omple aquest recull de contes pretén ser tan sols un espill on tots ens podem veure reflectits alguna vegada”.

El dissabte 21 Xavier Vidal estarà a la llibreria Sambori d’Alginet per a signar la seua darrera novel·la «Els dimonis del rosari».