Zombi Paella i Factoria presentaran els ninots unflables gegants de La Fallera Calavera

Compartir:

El dissabte 24 de febrer a les 12 hores, el Museu Valencià d’Etnologia serà l’epicentre de la presentació oficial dels ninots unflables inspirats en La Fallera Calavera, el famós joc de cartes que ha captivat públics de totes les edats.

Estos gegants de quatre metres d’altura representen cinc dels personatges més emblemàtics del joc.

La iniciativa sorgix d’una col·laboració entre Zombi Paella i la cooperativa d’animació d’Alginet, Factoria d’Idees i Creacions, amb l’objectiu de difondre i promoure el joc, així com d’enriquir les festivitats i la cultura local.

Segons l’autor del joc, Enric Aguilar, “la creació d’estos ninots unflables confirma que La Fallera Calavera és molt més que un joc de cartes, és un univers transmèdia que ja ha sigut novel·la, obra de teatre, falla i ara, una cavalcada. És una experiència cultural que volem portar a totes les comarques valencianes”.

En la presentació oficial el públic tindrà l’oportunitat de fer-se fotografies amb als ninots i participar en sortejos amb desenes de cartes extraordinàries del joc com a obsequi. A més, els col·leccionistes podran obtenir una còpia de la nova versió coreana del joc, un tresor per als amants de La Fallera Calavera.