A octubre tornen els bous a Alginet

Compartir:

Després de cancel·lar dues voltes la setmana de bous, l’agrupació Local de Penyes Taurines d’Alginet torna a anunciar la setmana de bous.

Tal com comentava el seu president, Carles Galera “des de l’agrupació no hem deixat en cap moment de treballar buscant les possibilitats de realitzar algun acte taurí que poguera suposar un xicotet respir als ramaders. La cancel·lació de la setmana el 2020 van ser moments molt durs i tristos i quan pareixia que ja podríem la situació sanitària ens fa ajornar la nostra tradicional setmana de bous a l’agost 2021, el que suposava tombar de nou tot el treball realitzar i el que és més dur, comunicar als ramaders i empreses del sector que una vegada més no anaven a poder treballar”.

Des de l’associació s’ha comunicat que a l’octubre es podrà portar a terme de nou els bous d’Alginet.
Per tal de fer-ho possible, els actes es portaran a terme a les 18 h el dissabte i diumenge dels quatre caps de setmana d’Octubre.

La programació començarà el dia 9 d’octubre amb el Concurs de 12 vaques a la recerca de la millor vaca. El dia 10 desafiament per províncies amb Fdo. Machancoses, La Espuela i La Paloma.

El següent cap de setmana, el dissabte 16 especial ramaderia amb José Arriazu e hijos i el diumenge desafiament Valencià amb J. Vte Machancoses, Vicente Benavent i Germans Cali.

El dia 23 concurs de bous i el 24 desafiament de ramaderies amb els Chatos, Fernando Mansilla i Germans Navarré.

Ja per finalitzar, el dia 30 especial de Bous de Ramaderia amb Germans Cali de Moixent en record a Carlos Belda García El Cali.

El diumenge 31, per tancar aquesta programació de bous serà moment de gaudir de l’espectacle de la casta valenciana.

Galera comentava que “Tenim molta il·lusió per què hem intentat confeccionar un cartell donant cabuda al nombre més gran de ramaderies possible, intentant augmentar també el nivell de les actuacions, i a la fi crec que ho hem aconseguit, perquè tenim un cartell d’un alt nivell que de complir-se les expectatives serà difícil de superar».

Des de l’agrupació no obliden la situació sanitària i comentaven que “complirem al 100%, comptarem amb recinte tancat amb aforament limitat i diferenciat respecte a dalt i baix de les grades, serà obligatòria la mascareta en tot moment”.

El president de l’agrupació finalitzava convidant a tot el món “a gaudir d’una de les festes més importants a la Comunitat Valenciana, els bous al carrer, i concretament al nostre poble que també demostra any darrere any el que és important que són els festejos populars”.