ACEAL activa campanya per donar suport, promocionar, dinamitzar i activar el xicotet i mitjà comerç i empresa local

Compartir:

L’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet posa en marxa una campanya de suport al comerç i empresa local, mitjançant la qual es pretén impulsar i potenciar el comerç i empresa local, un dels sectors més damnificats per la crisi del COVID-19.

Aquesta iniciativa té com a principal objectiu reactivar l’economia local i aconseguir, amb el suport de tots, que els comerços i establiments del municipi recobren la normalitat després de la paralització de l’activitat provocada pel coronavirus, a més de conscienciar de la importància que els veïns i veïnes realitzen les seues compres i gestions en les empreses locals. La duració de la campanya serà el mes d’octubre del 2021.

Podrà participar en aquesta qualsevol establiment comercial associat. Els establiments participants seran reconeguts pels cartells anunciadors.

La mecànica del sorteig és molt senzilla, per cada compra que el client fa al comerç local adherit rebrà una papereta per a participar en el sorteig de diferents premis. La papereta es dipositarà en l’urna del local.

El sorteig es realitzarà a la sala d’actes de la casa de la cultura. Els premis establits són els següents: 10 premis de 50 euros en vals canviables 5 premis de 100 euros en vals canviables. Els guanyadors podran recollir els seus xecs de compra, per al comerç local en l’Oficina d’Aceal (imprescindible presentar DNI). La validesa dels xecs de compra serà d’un mes des del dia primer en què es poden fer efectius.

Establiments participants: LLUNA DE MADUIXA, TELLAR, HIDROESTETIC, ETNIA VIATGES, DRATHAIS, GESTORIA Y SEGUROS CISCAR, DON DINO ALGINET, CAFETERIA Y HELADERIA LA PLAZA, GALERIAS ALGINET, ELL I ELLA, TRENCALL, REPUNTS, GRÀFIQUES ROIG, FERRETERIA MACHÍ, MOBLES ESCUTIA, PAPERERIA LA PLAÇA, EL BADALL, SABATERIA ARACELI, CARNICERIA HIJOS DE PEREGRÍN ESCUTIA, ALIMENTACIÓN PAQUI I EDU, VISTALIA ÒPTICA ALGINET, PERRUQUERIA MIRALLS, BASE ESPORTS MARTÍN, BAR TRULLÀS, BELLOT ÒPTICA I AUDICIÓ, NAVALO, JOIERIA PEPE LOZANO, PERRUQUERIA NOVA IMATGE, INFOR SISTEM FOR I, PASTISSERIA SALVADOR IBOR DALMAU FORN CAFETERIA I PASTISSERIA QUETZALTCOALT, PASTISSERIA IDAL, PAPERERIA SAMBORI, TALKING TIME APRÉN ANGLÉS PARLANT, MERCAHOGAR SUPER AVINGUDA (CASA JULIO), XARCUTERIA GIL I ROIG, ANTARA, RESTAURANT SAN PATRICIO, PIZZERIA VENEZIA, BAR CA RAQUEL, FERRETERIA BIVIA AÑON, PAPERERIA COPOVÍ, TALLERES TRULLÀS, CLÍNICA DENTAL GÓMEZ I RIERA, SEGURA MATEU,S.L.(MAPFRE), SENIA BREW PUB, EXCLUSIU, ASSESSORIA ALFIVA ASSESSORS, ASSESORIA MARIA JOSE IRANZO, GIMNÀS CRONOS, FRUTERIA POBLE NOU, MENJARS LA CUINA, CLÍNICA DR. LIDICI SANTANA CLÍNICA , + DENTAL, FORN I PASTISSERIA PANALGI , TALLER I LLAVADOR JOSEP BARBERA, BAR GÁLVEZ, BAR KATI, JOANNA MARTIN ROIG-GENERALI SEGUROS, CENTRE D’ESTÈTICA SIMÓ, BAR CASA PIPA, SIR MONKEY TATTOOITS, CLUB ALGINET DEMOSILLES (INDIA KEKET AGUILAR), CLÍNICA DENTAL DR.CHRISTIAN JOHANSSON, VESTAPROTEC,S.L., LA DAMA ROSA, DIECINUEVE ROSAS, TALLERES TRULLÀS, FORN CAFETERIA PAQUI, PERRUQUERIA TERESA ALACREU, EXCLUSIU.